Stránky

30. 3. 2012

Adéla ještě nevečeřela - muzikál

V Divadle Broadway měl 24. října 2008 muzikál Adéla ještě nevečeřela. Vracím se k němu, protože si myslím, že tento muzikál byl opravdu vyjímečný oproti těm, které se na pražské Broadwayi uvádějí. Konkrétně patří mezi mé nejoblíbenější.

Hudbu složil Ondřej Brousek, režie s divadelní adaptací a textů písní se ujal Radek Balaš, choreografové nebyli nikdo jiní než Kristina Kloubková a režisér Radek Balaš. A díky nejen těmto autorům vznikl zábavný a vtipný, z části činoherní muzikál se skvělými tanečními variacemi.

Bohužel se ho Broadway nechystá obnovit na divadelní prkna, můžete si ale zakoupit DVD muzikálu, a to např. na adrese Prodej DVD Adéla ještě nevečeřela .

V muzikálu jste mohli zahlédnout herce jako např. Aleše Hámu, Petra Vondráčka, Jitku Čvančarovou, Luciu Molnárovou, Zuzanu Norisovou, Vlastimila Zavřela (ten za roli komisaře získal v r. 2008 divadelní cenu Thálie), Oldřicha Navrátila, Juraje Bernátha, Stanislava Zindulku, Vladimíra Brabce, Květu Fialovou, Naďu Konvalinkovou, Janu Švandovou a další ...





1 komentář: