Stránky

6. 4. 2012

CLARIES

        Znáte doplňky od americké značky Claries? Já na ně narazila poprvé, když se jejich obchod objevil v OC Palladium na pražském Náměstí republiky. Koupila jsem si tam už jedny náušnice, malou kabelku a stojánek na šperky. Mají tam úplně úžasné věci, veliký výběr šperků a doplňků všech stylů. Každý si tam podle mě může najít takové doplňky, které jsou podle jeho stylu.
        Od metalových černých šperků, bronzových, zlatých, stříbrných a štrasových náušnic a řetízků, až po doplňky pro malé holčičky, příčesky, kosmetické taštičky.. prostě všechno ☺.

        Jednou jsem na další tento obchod narazila úplně náhodou v Praze v OC Letňany, kde se mi zdál ještě o dost lepší, než ten v Palladiu. Měli tam ještě větší výběr. Tam jsem si ale bohužel ještě nic nekoupila. Ale určitě tam někdy zavítám ☺.

Oficiální webovky obchodu můžete najít na Claries Store a můžete si i něco objednat poštou.


2 komentáře:

  1. Mám ráda jednoduché šperky, nenosím moc dlouhé náušnice a kruhy. Takže jsem s výběrem pecek nejvíc spokojená. Navíc tam mají pořád nějaké akce 3 plus 1 a pod. A ty stojánky jsou taky úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  2. A ty stojánky teď přijdou nové do Palladia prý. Ptala jsem se tam na ně. Já mám ráda úplně všechny náušnice, i velké, i malé. Těším se, až si takový stojánek nějaký objednám nebo koupím:)

    OdpovědětVymazat